Joulukuu... ei kovin valkea sellainen. lunta ei ole näkynyt muutamaa hiutaletta enempää. Toivottavasti edes jouluksi tulee hiukan lunta.

 

Tänä vuonna askarreltiin joulukalenteri itse. Tytöt teki melkein enemmän työtä kun minä. Esikoinen on minun lailla ihan hulluna askarteluun :) 

Edellisinä vuosina on ollu perus suklaajoulukalenterit, mutta mun lapsuudesta muistan monet äitin tekemät joulukalenterit, joita halusin tuoda myös meidän lasten jouluun.

Tän kalenterin idea on, että joka päivä lapset saa kalenterista yhden tarran jonka he liimaamat tuohon itse askartelemaan joulumaisemaan. Joka aamu juna on liikkunut yhden pysäkin välin eteenpäin. Näin nähdään että se joulu tosiaan lähestyy päivä päivältä.   Kalenterin ideoinnista saan kiittää siskon apua :) yhtenä iltana pistettiin viisaat päämme yhteen ja kehiteltiin tää kalenteri (lapsena meillä on joskus ollu tollainen tarrojen liimaamis juttu josta lähdettiin ideiomaan meille sopivaa kalenteria)

Esikoinen on ainakin ihan haltioissaan joulujunasta.

 

 

 

 

 

 

Ja ettei ihan pöllöittä menis tämä postaus niin tämmöinen pikku avaimenperä pöllö lähtee joulukirjeen mukana ystävälleni.

 

 

 

Rauhallista joulun odotusta!